top of page
jannie kopi.jpeg

Hej!

Mit navn er Jannie, og jeg er kvinden bag svingfjer

Jeg er uddannet indenfor international kommunikation og medier og har gennem de glade 10'ere arbejdet med kommunikation og marketing i organisationer og virksomheder.

Her i 20'erne har jeg kastet mig ud i at være selvstændig skribent i svingfjer. Fordi jeg elsker at formidle historier for spændende virksomheder – og samtidig er vild med friheden i at være solo-selvstændig. 

Alle har en historie. Alt har en historie. Nogle gange er den kortere end andre, men storytelling er med til at skabe værdi og knytte relation. 

Giv lyd, hvis jeg skal hjælpe dig med at fortælle din virksomheds historie. 

Find flere detaljer om mig på LinkedIn.

  • LinkedIn

3 ting du (måske) ikke vidste om mig

#1: Jeg er med i en bogklub. I en tid hvor alle streamer serier på kryds og tværs, er det skønt at finde følgeskab i bøger – og de giver altid anledning til interessante samtalerVi er netop blevet færdige med "Hvor flodkrebsene synger", som har været på min nice-to-read-liste gennem lang tid.  

#2:  Der bor intet mindre end tre fine LEGO-figurer på mit kontor: Yoda, BB8 og The Hulkbuster. De afslører både mit lege-gen og min interesse for film. Mit næste projekt er LEGO-skrivemaskinen – den er jo som skabt til svingfjer!

#3: Jeg er meget glad for skriveredskaber og har gennem tiden testet en del forskellige. For nuværende (og måske altid) er min yndlingsstiftblyant fra Kaweco i en lækker messing-udgave og mine yndlingsblyanter fra Blackwing (som også laver den bedste blyantspidser).

Og hvorfor svingfjer?

Som den ordnørd jeg er, faldt jeg pladask for svingfjer første gang, jeg så det.

 

Ordet er pænt på skrift, lyder lækkert og skaber visuelle billeder af en gammeldags fjerpen, som nedskriver tidens historier 🪶

 

I dyreriget har svingfjer en stor betydning for fuglene:

 

"svingfjer, fjer på fugles vinger. Fuglens svingfjer er meget bevægelige.

Flyvningens hastighed og retning kan justeres præcist ved bevægelse af svingfjerene.

Ved stækning af fugle, så de ikke kan flyve, klippes en del af svingfjerene."

 

Ligesom fuglene har brug for egne svingfjer, har din virksomhed måske brug for svingfjer til at styrke din formidling og nå endnu længere ud med dit budskab og dine gode historier. 

svingfjer støtter lokalt

Vil du sætte fokus på tekst?

Udfyld formularen eller kontakt mig på jannie@svingfjer.dk – så vender jeg tilbage til dig. 

Tak for din besked – du hører fra mig snarest!

bottom of page